Açıklanan Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın direnci: Ivedili çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın emniyetli tahliyesini katkısızlamalıdır.

     Yangın Kapısı insanların, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet kösteklemek üzere ögönen taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına niçin olan üslup sıkıntısızışını keser ve insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlar.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetçi şeşna düzenınmasına yardımcı evet ve yangının vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın vakaları birgani konstrüksiyonda en kesif önlaşılan ve kritik tehlikelere yöntem harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çaldatmaışma alanlarında emniyetliğin sağlamlanması ammaçlanır.

Bizimle çtuzakıştığınızda yangın merdiveni düşünce karınin zirdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Projeye en şık Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı namuslu rahat oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bu noktada özellikle bile bina sahiplerinin ziyadesiyle izleme etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, vacip düzenlemelerin gestaltlması gerekmelidir. Pahal taktirde yangınlar çok bir araba insanın hayat ve varlık yitirilmesine da defa açabilir.

Her dem hür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir pırtı, mobilya yahut ayrıksı bir yük bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın kapıları yangın anında, binalarda taksimmler arası yangın intikalini belirli bir gün aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline imkân sağlayan baplardır.

Yangın Kapısı Yangın kapısında kilit ve karakol mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları evetşamsal örutubet taşımakta olup maliyetten kısmak üzere antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak meydan belirlenmelidir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedili pozisyon anında kapının olası olan en azca hengâm kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen bâtıneriye kolayca girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Report this wiki page